Το Κονγκό-Ελληνικό επιμελητήριο Congrec με χαρά ανακοινώνει την εκλογή νέου Προέδρου, του  αξιότιμου κυρίου Olivier Saya Mandjia, Δημάρχου του Δήμου Montgafula.

Olivier Saya Mandjia
Δημάρχος του Δήμου Montgafula

Ο νέος Πρόεδρος κύριος Olivier Saya Mandjia είναι τα τελευταία έξι χρόνια Δήμαρχος  στον μεγαλύτερο Δήμο της πρωτεύουσας της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό, Κινσάσα, στον Δήμο της Montgafula. Σ’αυτά τα χρόνια έχει δραστηριοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία σε θέματα τοπικών εμπορικών αγορών του Δήμου. Με την εκλογή του ως Πρόεδρος του επιμελητηρίου επιθυμεί να επεκτείνει αυτή την δραστηριότητα και στις υπόλοιπες αγορές της Κινσάσα μέσω κοινών ενεργειών με τον Αντιπρόεδρο του επιμελητηρίου κύριο  Άγγελο Βάζα για την επίτευξη εμπορικών συνεργασιών μεταξύ μελών του επιμελητηρίου, ανοίγοντας έτσι εμπορικές ευκαιρίες στα μέλη του επιμελητηρίου των δυο χωρών αλλά και μεταξύ άλλων χωρών της Κεντροδυτικής Αφρικής.

Επιπλέον έχει ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την αξιοποίηση μεγάλων οικοπέδων του Δήμου του για την κατασκευή εμπορικών κέντρων, οικισμών, σχολείων καθώς και ενός εργοστασίου παραγωγής τούβλων από άργιλο αξίας  22.000.0000 € κ.α.